Vanca
Interieur Ontwerp

Vanca Interieur Ontwerp
Vanca Interieur Ontwerp is een zelfstandig ontwerpbureau en richt zich op particuliere woningen, bedrijfsleven en sinds 2007 ook op de gezondheidszorg.

De studio van Vanca Interieur Ontwerp ligt binnen de vesting van het pitoresque stadje Muiden. Direct aan de A1, net buiten de ring van Amsterdam met goede parkeergelegenheid.

Peter Vanca heeft naast zijn werk als interieur ontwerper, ook meerdere studies gevolgd in de gezondheidszorg en is door samenkomst van deze twee beroepsopleidingen nu dan ook werkzaam als vaste interieur ontwerper in een Ziekenhuis te Amsterdam.

Vanca Interieur Ontwerp is daarom een van de weinige ontwerpbureaus met een ruime kennis van de gezondheidszorg, met name in het ziekenhuis. De ziekenhuistaal wordt letterlijk gesproken en verstaan. Dit brengt veel voordelen met zich mee en de ontwerpresultaten zijn succesvol.

Vanca Interieur Ontwerp werkt samen met vaste aannemers en interieurbouwers. Daarnaast is er een mogelijkheid om de hulp in te roepen van een gerenommeerd bouwkundig architectenbureau. Het werken met dit team heeft veel voordelen. Goede afstemming in de werkzaamheden, duidelijk overleg over het ontwerp en het bevorderd tevens een gestroomlijnde voortgang van het project. Uiteraard heeft de klant altijd alle vrijheid in het kiezen van een eigen aannemer, met echter dit verschil dat Vanca Interieur Ontwerp dan geen bouwbegeleiding zal kunnen bieden.

Het eerste kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en uiteraard kosteloos. Dit gesprek dient met name om te kijken of het mogelijk toekomstige project past binnen Vanca Interieur Ontwerp en tevens is het een toets om te kijken of het klikt. Afspraken en wensen van de klant worden opgenomen in een overeenkomst. Bekijkt u rustig de site en de door Vanca Interieur Ontwerp gerealiseerde projecten. Mocht dit uw interesse geprikkeld hebben dan kunt u altijd contact opnemen om een afspraak te maken.

Misschien tot ziens,

Peter Vanca

 Driade, Cassina, Minotti, Charles Eames, Eileen Gray, Baumann, Ingo Maurer, Artemide, Casalis, Daskina, Millenerpoort, Vitra, Zanotta, Cappelini, Guy Aulenti, B&B Italia,Kvadrat, Porro, Living Divani, Jurgen Regtuit, Doris Schipholt, Lyda Bekker, Snoeck, Gerriet Postma, Sahco Hesslein, Flexform, Eigenhuis & Interieur, IP20, Modular, Mosa, Vola, Axor, MisuraEmme, Moroso, Piastrelle, Fritz Hansen, MDF, Kreon, Zanotta, Bang & Olufsen, Alessi, Edra, Illy, Smeg, Sony, Samsung, Mario Botta, Gaudi, Rietvelt, Duravit, Eikelenboom, Philipe Starck, Colette, Habitat, Louis Poulson, Alias, Kartell, Classicon, Artifort, Arco, Arne Jacobsen, Makum, Gaggenau, Metaform, de Kasstoor, van der Donk, Gispen, Le Corbusier, Flos, Alias, Sphinx, D-Line, Glennís, Bauhaus, Siemens, Shogun, Wink, Costa Boda, Breuer, Premsela, Lotek, Isamu Noguchi, Verner Panton.